Wat kost het?Tarieven

Aantal saxofoonlessen Lesduur Tarief
Proefles 30 minuten Gratis!
Les 30 minuten €31,46,- / €26,- *
Groepsles (2 personen) 45 minuten €31,46,- / €26,- *
Groepsles (3 of 4 personen) 1 uur €31,46,- / €26,- *


Helaas moet Yoran 21% BTW in rekening brengen voor volwassen leerlingen boven de 21 jaar. Prijzen met een * zijn prijzen vrijgestelde prijzen voor kinderen en jongvolwassen tot 21 jaar!

Aantal lessen

Yoran is zijn lespraktijk in Amsterdam aan het opstarten en de meeste leerlingen prefereren om 1 keer in de 2 weken wat langer les te hebben. Daarom geeft Yoran op dit moment om de week les op maandagavonden in de Q-factory. Bij voldoende aanmeldingen gaat Yoran elke week lesgeven. Naast de maandagavonden in Q-factory geeft Yoran ook les op dinsdagmiddag en avond op de VAK in Delft.

Lesduur

Ik raad beginnende leerlingen aan om 45 minuten les te nemen. Dan hebben we ruim de tijd om alles te behandelen en krijg je voldoende aanwijzingen en hulp om thuis weer zelfstandig aan de slag te gaan!

Gevorderde leerlingen raad ik aan om een uur les te volgen, we gaan dan onder meer aan de slag met improvisatie en alleen daar kunnen we al makkelijk een uur mee volmaken :)

Inschrijven

Je kunt je op ieder moment van het cursusjaar inschrijven. Je hoeft dus niet te wachten op het begin van het cursusjaar in september!

Uitschrijven

Beter niet! Maar uiteraard kan het gebeuren dat je geen lessen meer wilt of kunt volgen. We praten erover tijdens de lessen en ik probeer je over te halen om te blijven. Lukt dit niet? Je bent dan uiteraard vrij te stoppen.

Proefles

Ben je enthousiast en heb je zin om een keer langs te komen en kennis te maken? Een proefles is vrijblijvend en geheel gratis! In deze les maken we kennis en praten we over jouw wensen en voorkeuren voor de les. Vul het formulier hieronder in om de proefles aan te vragen!

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

U bent vergeten de Captcha aan te vinken!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Tel: 06-40 41 33 99

Hé!
Leuk dat je geinteresseerd bent in het nemen van saxofoonlessen!


Ik vind het belangrijk dat we naast leuke muziek maken en nieuwe dingen leren ook veel plezier in de les hebben. Daarom gaan we aan de slag met veel verschillende stijlen én passen we de les zo veel mogelijk op jouw wensen aan.


Kom gerust eens langs voor een proefles. In dit half uurtje maken we kennis en praten we uitgebreid over de lessen en over jouw wensen.


En wie weet... Misschien kun je aan het einde van de les zelfs al je eerste noten spelen!


En ook niet onbelangrijk:
Je mag me altijd een e-mail sturen of bellen wanneer je vragen hebt!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • Geweldige lessen gehad. Ik kwam steeds een stapje verder. Van pop tot jazz muziek. Een echte aanrader!

    Adri Zoeteman, 35 jaar
  • Sinds mijn 20ste heb ik de wens gehad om de saxofoon op te pakken. Uiteindelijk begin dit jaar een proefles gedaan bij Yoran. Dit is mij zo goed bevallen dat ik gelijk een saxofoon heb aangeschaft en ben gaan studeren. De reden hiervoor is het enthousiasme dat Yoran steekt in zijn lessen. Naast het les materiaal en de standaard toonladders staat Yoran open voor het proberen van recente hits van youtube maar ook de jazz klassiekers.
    Ik speel pas een half jaar maar door zijn toewijding en het speelse lesgeven heb ik het idee dat ik al aardig wat kan meespelen.
    Marcel

    Marcel van Dijk, 50 jaar
Bekijk alle ervaringen