Alle leeftijden, alle niveausVoor wie?

De saxofoonlessen zijn er voor jong en oud, beginners en gevorderden!

Jong en oud

Yoran heeft ruime ervaring in het lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen en past zijn leerstijl hierop aan. Kinderen hebben vaak behoefte aan een andere aanpak dan volwassen. De fantasie moet geprikkeld worden en ze willen spelenderwijs en afwisselend leren. Volwassenen zijn in mijn ervaring vaak iets eigenwijzer en hebben meer behoefte aan het "waarom". Waarom moet ik op deze manier aanblazen? Waarom moet ik dit op deze manier aanpakken?

Ik raad kinderen aan te starten met de saxofoonlessen rond 8 of 9 jaar. Hiervoor is de saxofoon te zwaar, zijn de tanden nog in ontwikkeling en zijn de handen vaak iets te klein. Hier kunnen we ook even over praten tijdens de proefles!

Beginners en gevorderden

Yoran heeft ruime ervaring in het geven van les aan zowel beginners als gevorderden. De leerstijl wordt afgestemd op de leerling zelf en dat maakt het voor de beginnende saxofonist prettig en vertrouwd om het instrument te leren spelen. De beginner wordt al snel wegwijs in het lezen van noten, timing, aanzet en het spelen van de eerste melodieen. En ook voor de gevorderde student is er genoeg materiaal! We kunnen uren praten over thema's als een goed geluid, jazzimprovisatie, compositie en een eigen stijl en concept creeeren.

Talent

Twijfel je of je wel talent genoeg hebt om een instrument te kunnen bespelen? Het is inderdaad zo dat de ene leerling sneller weg is op het instrument dan de andere. Maar het grootste talent van de leerling is doorzettingsvermogen! Hoe meer je blijft proberen, hoe verder je komt en hoe meer plezier je hebt in het spelen van de saxofoon.

Iedereen is welkom!

Jong en oud, beginners en gevorderden, ervaren of onervaren...

Iedereen is van harte welkom op saxofoonles!

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

U bent vergeten de Captcha aan te vinken!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Whatsapp: 06-40 41 33 99

Hé!
Leuk dat je geinteresseerd bent in het nemen van saxofoonlessen!


Ik vind het belangrijk dat we naast leuke muziek maken en nieuwe dingen leren ook veel plezier in de les hebben. Daarom gaan we aan de slag met veel verschillende stijlen én passen we de les zo veel mogelijk op jouw wensen aan.


Kom gerust eens langs voor een proefles. In dit half uurtje maken we kennis en praten we uitgebreid over de lessen en over jouw wensen.


En wie weet... Misschien kun je aan het einde van de les zelfs al je eerste noten spelen!


En ook niet onbelangrijk:
Je mag me altijd een e-mail sturen of bellen wanneer je vragen hebt!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • Geweldige lessen gehad. Ik kwam steeds een stapje verder. Van pop tot jazz muziek. Een echte aanrader!

    Adri Zoeteman, 35 jaar
  • Sinds mijn 20ste heb ik de wens gehad om de saxofoon op te pakken. Uiteindelijk begin dit jaar een proefles gedaan bij Yoran. Dit is mij zo goed bevallen dat ik gelijk een saxofoon heb aangeschaft en ben gaan studeren. De reden hiervoor is het enthousiasme dat Yoran steekt in zijn lessen. Naast het les materiaal en de standaard toonladders staat Yoran open voor het proberen van recente hits van youtube maar ook de jazz klassiekers.
    Ik speel pas een half jaar maar door zijn toewijding en het speelse lesgeven heb ik het idee dat ik al aardig wat kan meespelen.
    Marcel

    Marcel van Dijk, 50 jaar
Bekijk alle ervaringen